Paramparça 23. Bölüm 4 Mayıs Pazartesi Tek parça izle


 Paramparca
Paramparça Yeni Bölümü için tıkla

Paramparça 23. Bölüm

Paramparça 23. Bölüm Tek parça izle ve seyret.Paramparça dizisinde her bölümde nefesler tutularak izlenmeye devam ediliyor.Her bölümü birbirinden özel ve güzel olan bu dizide aksiyon,aşk,dram bitmek bilmiyor.Paramparça dizisi Her pazartesi akşamları saatler 20:30 gösterdiğinde star tv ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Hazal ve Gülseren Kazadan Sağ Kurtulur mu Sizce ? Paramparça 22. Bölüm Final Sahnesinde Gülseren ve hazal kazaya karışıyor. Merakla beklenen Paramparça 23. bölüm Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemize eklenecektir. Sizce Gülseren ve Hazal kazadan sağ kurtulabilecekler mi ? Paramparça dizisi kendi gününde ve kendi saatinde pazartesi akşamları yayında olacaktır.

Paramparça 22. Bölüm Full HD izle 27 Nisan Pazartesi

 Paramparça dizi izle

Paramparça 22. Bölüm 27 Nisan Pazartesi

Paramparça 22. Bölüm - Paramparça 22. Bölüm izle - Paramparça 22. Bölüm tek parça - Paramparça 22. Bölüm seyret - Paramparça 22. Bölüm youtube - Paramparça 22. Bölüm fragmanı yayınlandı. Paramparça 22. Bölüm'de neler olacak ? Paramparça 21 bölüm de Müge ozana mektup bırakarak oradan ayrılmıştı. Görünen o ki Müge ozanın Cihan Gürpınar'ın oglu olduğunu biliyormuş. Star ekranlarının en sevilen dizi olan paramparça her pazartesi akşamı saat 20:30'de canlı yayında sevenleri ile buluşuyor.

Not: Dizinin Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemize eklenecektir. Fragmanı özetini izlemek için takipte kalın.

Paramparça 21. Bölüm Sen Benim Hayatımdaki Kadınsın



PARAMPARÇA İZLE
Paramparça izlemek için tıklayın


Paramparça 21 bölüm,Paramparça 21 bölüm izle,Paramparça 21 bölüm youtube,Paramparça 21 bölüm Canlı star tv izle,Paramparça 21 bölüm framanı izle seyret,Paramparça 21 bölüm özetsiz izle.

Gülseren Cihan’ın Söylediği gerçeklere inanacak mı ?

Cihan beyin babası olan Rahmi Bey kurmuş olduğu tuzakla  otel odasında Alev isimli kadınla Cihanı bir araya getirerek bazı Resimler çeker,Ve gazetelerde videolarda bu görüntülerine gören Gülseren’e açıklama yapmak için doğruları anlatmaya çalışan cihan bey Gülsereni inandırabilecek mi ? Gülseren’in Cihan’a inanmamak için farklı nedenleri vardır. Cihan ilk defa Gülserenle açık açık konuşur. 
Sen benim hayatımdaki kadınsın..

Dilara büyük şok oluyor  !

Tüm bu olanlardan keyif alan dilara Gülsereni Cihan’dan uzaklaştırdığını düşünürken bu olayları konuşa bilmek için girmiş olduğu Candan’ın evinde beklenmedik birini görüyor ve Artık sözün bittiği yerdir..

Candan’ın hiç görünmedik  yüzü ortaya çıkıyor..

Ozan iyi niyetine kurbanı olur !

Ozan Müge ile yaşamış olduğu olduğu aşkın kendisine ne kadar ağır mal olacağından habersizdir.
Rahmi Bey ve Hazal ellerinde birbirlerine ait gizli kozlar vardır bundan dolayı  mecburen barışmak zorunda kalırlar..

Star tv Yayın Günü: 20 Nisan Pazartesi
Yayın Saati: 20.30 

Paramparça 20. Bölüm Fragmanı 13. Nisan pazartesi

 Paramparca Bölüm 20 izle
Star Tv  Canlı Dizi İzle

Paramparça 20. Bölüm 13.Nisan Pazartesi

Paramparça 20 bölüm yayını 13 nisan pazartesi akşamı saat 20:30'de star tv ekranında canlı olarak yayınlanacaktır..
Paramparça İzle Canlı Seyret
Merakla beklenen dizinin 20. bölümünde neler olacak ? Paramparça dizisinde 19. bölümde cansu binicilikten kazandığı ödülü kutlama gecesinde almıştı tüm aile oradaydı özkan çirkin bir sürpriz yaparak cansu'nun öz babasıyım diyerek kızıyla övünerek kameralara poz vermişti. Neyse ki çok geçmeden dışarı çıkarıldı.
19. Bölümün Sezon finalinde Hazal her zaman ki gibi kıskançlık krizine girerek cansu'nun atını ve ahırını ateşe veriyor.  Paramparça 20 bölüm fragmanı izlemek için bizi takipte kalın.
Paramparça 20. Bölüm yayınlanır yayınlanmaz ParamparcaHdizle.Blogspot.com sayfasında sizlerle olacak.

Paramparça Son Bölümü Seyret

 Paramparça izle Tek Parça | Paramparça Son Bölüm
Paramparça 19. Bölüm izle Full

Paramparça 06 nisan pazartesi oynanan 19.bölüm full olarak izle ve seyret.

Paramparça 19. Bölüm Fragmanı Diziyi Canlı izle

Paramparça dizi izle seyret



Paramparça Türk dizisi
Paramparça 19. Bölüm,Paramparça 19. Bölüm fragmanı izle,Paramparça 19. Bölüm seyret,Paramparça 19. Bölümü izle youtube izlet. Paramparça 19. Bölüm'de neler olacak ? Paramparça 19. Bölüm ne zaman ? Paramparça 19. Bölümde ozan kaza mı geçirecek yoksa yarışı kazanacak mı ? Paramparça 19. Bölüm merakla beklenen bölümlerden biri 06 nisan pazartesi akşamı saat 20:30 'da ekranlara canlı olarak geliyor.

Paramparça 19 Bölüm 02 04 perşembe günü fragmanı yayınlanacaktır yayına girer girmez fragmanı sizlerle paylaşacağız. Cihan ve Gülseren arasında olan aşk herkesi büyülüyor.Bu durum dilarayıda baya bir kızdırmakta, Cihan tutmuş olduğu ev ile Gülsereni ve Cansu’yu Özkan vede dilara'nın pisliklerinden kurtaramamak'ta.

Dilara Cihanı kızdırmak için Özkanı şöför olarak tutmuştu,bu durumda dilara ve cihan arasında kızgınlık daha çok tırmanmakta sevilen dizi paramparça 06.04.2015 pazartesi yayınlanacak.

Paramparça Dizi 2014 & 2016

Paramparça dizisi 2014 yılının son aylarında star tv ekranlarında yerini aldı. Paramparça bir aile dizisi her pazartesi sevenleri ekran başına kitliyor. Paramparça 3 kategoride geceyi 1. kapattı !
Paramparça dizi filmi izlenenlerden %10,68 reyting hakkını almıştır, %24,93 izlenme payı olarak görünü'nen Star tv dizisidir.

Paramparça Türkiye'nin En Fenomen Dizisi,A-B Sosyolog Ekonomik Statü’deyse %11-16 oy almıştır ve & 26,45 izlenme payı hakkını alarak her hafta milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.
Pazartesinin en çok seyredilen dizisi Paramparca her pazartesi akşamları, Canlı olarak Star tv yayını ile sitemizden Online izleyebilirsiniz. Bölüm bitiminden sonra Tek parça olarak sitemize en fazla 1 saat sonra eklenmekte.


Paramparça Dizi Oyuncuları, İlk defa dizide yer alan iki ünlü çift, paramparça'da bir arada star tv de buluştular..
Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini almış olduğu güzel dizide senaryosu aile üzerine çevrilmiştir. Farklı zamanda yaşanan 2 kaza ile yolları kaderleri kesişen bu 6 kişilik aile ayrılmaz bağlar ile birbirlerine bağlanma ve imkansız aşk konusu oluyor.
Paramparça, her Pazartesi akşamı saatler 20.30 Gösterdiğinde Star TV’de sizlerle.